Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Adatlap

1. A kiállító stand száma: C5

2. A kiállító székhelye/munkavégzés helye: Budapest

3. A kiállító alapításának éve: 2011

4. A kiállító bemutatása:

A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram a Miniszterelnökség tíz hónapos karrierindító programja, amely a pályakezdő fiatalok számára hazai és külföldi munkatapasztalatot, versenyképes fizetést, folyamatos mentori támogatást, valamint heti rendszerességgel szakmai és közéleti képzéseket nyújt.

Az MKÖ diplomás, tehetséges, idegen nyelvet jól beszélő, 30 év alatti, fiatal pályakezdőknek szól. Célja, hogy a fiatalok megtalálják a helyüket a minisztériumokban, ahol az MKÖ tíz hónapját követően az ösztöndíjasként megkezdett munkát kormánytisztviselői kinevezéssel folytathatják. Az MKÖ 2020-as évfolyamának ösztöndíjasait 93%-ban foglalkoztatták tovább a minisztériumokban. Az MKÖ ösztöndíjasok munkájukért cserébe versenyképes fizetést kanak: belföldön havonta 250 000 Ft-ot, a külföldi programszakasz alatt átlagosan havonta 450 000 Ft-ot.

Ha érdeklődsz a közigazgatási pálya iránt, szívesen dolgoznál egy minisztériumban és szeretnéd hazádat külföldön is képviselni, akkor az MKÖ Neked való! Karrier. Közösség. Nemzetközi tapasztalat. – Ezt tartogatja Számodra a MKÖ.

5. A kiállító elérhetőségei: