Rólunk

Rendezvényünk a 2007. évben indult útjára és büszkék vagyunk rá, hogy 2024-ben immár 18. éve kerül megrendezésre a Jogász Állásbörze és Karrier Napok esemény.

Hiszünk benne, hogy a pályaválasztás szabadságának csakis a lehetőségek pontos ismerete lehet az alapja, ezért törekszünk rá, hogy a rendezvény a jogászi hivatás valamennyi ágát ismertesse a frissdiplomás pályakezdők és junior jogászok, ill. a jövő jogász generációi számára.

A hagyományos bírói, ügyészi, ügyvédi ágakon túl igyekszünk betekintést nyújtani a közjegyzők, a végrehajtók, az adótanácsadók, a közigazgatás és az EU jogi világába is.

Az elmúlt évek alatt rendezvényünk az ország legnagyobb volumenű jogi karrier eseményévé vált, amely nemcsak a budapesti jogi karok, hanem az egész ország jogászai számára kíván útmutatóvá válni.

A 2020-2021-es években – a vírushelyzetre való tekintettel – a rendezvény tavasszal és ősszel online módon került megtartásra , de a 2022. év tavaszán már újra a hagyományos formájában került megrendezésre az esemény.

Köszönjük a JogiFórum.hu, a Budapesti Ügyvédi Kamara (és az Ügyvédjelölti Bizottság), valamint fővárosi és vidéki jogi egyetemek (ELTE ÁJK, PPKE JÁK, KRE ÁJK, SZTE ÁJK) támogatását.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt március 19-20-án! 🙂

A rendezvényre külön regisztrálni nem kell.