dr. Kéri István

dr. Kéri István

Bio

Dr. Kéri István 2012 szeptemberétől vezeti a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) humánerőforrás szakterületét. Munkaügyi szervező végzettsége mellett jogász végzettséggel is rendelkezik, ahogy a GVH-ban dolgozó munkatársak 85%-a is.
Több mint tíz éves vezetői munkássága alatt feladata volt a teljesítményértékelési, juttatási és rugalmas munkaidő rendszerek kialakítása, folyamatos fejlesztése és működtetése. Részt vett a GVH középtávú stratégiájának kialakításában, vezetett ÁROP-os szervezetfejlesztési projektet. Feladatkörébe tartozik az oktatási és képzési tevékenység és a munkaerő-utánpótlás tervezése, humánerőforrás tárgyú szabályzatok készítése és aktualizálása, valamint az esélyegyenlőség biztosítása. Javaslataival hozzájárult ahhoz, hogy olyan családbarát munkahelyi intézkedések kerüljenek bevezetésre, amelyek révén a GVH elnyerhette a “családbarát munkahely” kitüntető címet.
Az utóbbi évek nagy kihívást jelentő feladata a fluktuáció csökkentése, a képzett szakemberek megfelelő utánpótlásának biztosítása, a szervezetben lévő tudás megőrzése és a munkatársak fejlesztése a digitális kor elvárásainak megfelelően.
Munkája megköveteli tőle a rendszerszemléletet és stratégiai gondolkodást, a proaktivitást és a hitelességet.

dr. Kéri István előadásai

Karrier a Gazdasági Versenyhivatalban

2024. Már 19.
17.00 : 17.25
Kari Tanácsterem