Andrássy Universität

Adatlap

1. Állásbörze stand száma: B6

2. Egyetem címe: 1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.

3. Alapításának éve: 2001

4. Az egyetem bemutatása: Az Andrássy Egyetem Budapest szívében található nemzetközi felsőoktatási intézmény, ahol az oktatás és a kutatás német nyelven folyik. Az Egyetem 2002 óta kínál német nyelven mesterképzéseket és szakirányú továbbképzéseket, valamint PhD-tanulmányokat. A képzés kiscsoportos oktatás keretében zajlik.
Az Andrássy Egyetem a jogászok számára elsődlegesen LL.M.-képzését kínálja. A képzés keretében a hallgatók két specializáció közül választhatnak: a Közép-Kelet-Európára fókuszáló nemzetközi vállalati jog és a nemzetközi és európai igazgatás szakirány közül.
E képzés olyan – jogi egyetemi végzettségű – diplomásokat vár, akik a már meglévő, döntően nemzeti jogi szabályozásokra irányuló alapdiplomájukat egy, kiemelten az Európai Unió jogára összpontosító, összehasonlító jellegű mesterképzéssel kívánják kiegészíteni. Az LL.M.-képzésben az Andrássy Egyetem szorosan együttműködik Európa egyik leghíresebb egyetemének: a németországi Heidelbergi Egyetem Jogtudományi Karával.

5. Egyetem elérhetőségei:
1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.
https://www.andrassyuni.eu/
LL.M.-képzés iránt érdeklődők számára kontakt-személy: dr. Dziuba Leszek, LL.M. adjunktus, llm@andrassyuni.hu

6. Videó az egyetemről:

Was bedeutet die deutsche Sprache für mich?

Miért érdemes németül tanulni? Mit változtat meg az életedben a német nyelvtudás? Diákjaink szerint ezt: ——————————–Warum lohnt es sich auf Deutsch zu studieren? Wie verändern Sprachkenntnisse dein Leben? Das sagen unsere Studierenden:

Közzétette: Andrássy Universität Budapest – 2018. február 16., péntek